Coses que fem

Comunicació estratègica

A la teva empresa no esteu treballant prou bé la comunicació corporativa? No sabeu per on començar o no us funciona allò que esteu fent? Voleu reposicionar la vostra marca? Heu de superar una crisi de reputació?

Junts, ens aturarem, agafarem aire i marcarem el camí a recórrer. Pensar abans de sortir de casa pot evitar que haguem de fer molts revolts.

Gabinet de premsa

Vols millorar la teva relació amb els periodistes? Creus en el valor de generar bones notícies? Tens coses prou interessants a dir perquè et facin una entrevista?

Compta amb nosaltres. Periodistes de formació i grans coneixedors del sector, serem el pont que necessites perquè la teva comunicació corporativa avanci cada dia amb pas segur.

Gestió de xarxes socials

Vols obrir noves xarxes socials? No tens temps de gestionar bé les que ja tens? O et sembla que els continguts es podrien millorar?

Allò de “les xarxes socials les porta qualsevol” ja ha passat a la història. Nosaltres no sabem fer de metges, ni de paletes, ni de pastissers. Però de xarxes socials sí que en sabem!

Web

Necessites fer un rentat de cara a la teva pàgina web? O replantejar-te si estàs arribant al públic correcte? Vols un disseny nou que parteixi des de zero?

La web és la targeta de presentació més universal i, per tant, un dels pals de paller de la comunicació corporativa. Si està ben cimentada, bufa que bufaràs, que no l’ensorraràs. T’hi ajudem?

Publicacions i disseny gràfic

A la teva empresa voleu fer una revista interna? Un butlletí electrònic? Necessites retolació per anar a una fira? Obres una nova botiga al barri i vols flyers per repartir?

Ens agrada molt la història d’amor entre els textos i el disseny gràfic per fer realitat el material que necessites. Qualsevol ocasió és bona per mudar-se i mostrar la millor cara d’un mateix.

Continguts on i off line

En l’era de la imatge, gairebé ens hem oblidat de les paraules. Però què faríem sense elles per explicar històries i crear continguts?

Un relat per a una app, un discurs polític, un text de presentació, les memòries d’un avi… A CatPress ens encanta tenir relacions textuals.

Campanyes de publicitat

Has de donar a conèixer un nou producte? Vols fer una campanya de sensibilització social? Necessites vendre el territori per atreure turistes?

Mil i una maneres de crear campanyes publicitàries: grans, petites, cares, barates, curtes, llargues, tradicionals, digitals, informatives, emocionals… A CatPress ens agraden totes!

Consultoria

Necessites la visió d’un expert? Un professional extern que analitzi per on passes i cap a on vas?

D’acord, no som psicòlegs, ni coaches, ni educadors socials. Però en el món de la comunicació corporativa i el màrqueting també teniu dret a anar perduts i necessitar un cop de mà. Ho fem sense chaise longue, això sí.

Audiovisual

Un vídeo breu per donar a conèixer la teva oferta formativa a les xarxes socials? Un audiovisual corporatiu per a aquell congrés que tens a Lisboa? Un tutorial per mostrar exercicis posturals?

Explica’ns quina és la teva idea i CatPress la convertirà en una història que transmeti el millor de tu. La imatge és poderosa. La imatge té poder.

Recull de premsa

Vols controlar la teva presència als mitjans de comunicació? O saber què fa la competència? T’agradaria estar informat de les principals novetats del teu sector?

A CatPress llegim cada dia el diari. Bé, uns quants diaris. Si vols que et donem un cop de mà per ajudar-te a estar al dia de tot, parlem-ne!

SEGELLCEDRO

Not everything

No acabaríem mai d’explicar totes les coses que es poden fer en comunicació corporativa. Perquè a cada moment inventem nous projectes, creem idees del no-res i construïm noves estratègies. Aquesta és la màgia del nostre dia a dia!