Dissenya amb gràcia encara que no siguis dissenyador/a gràfic/a

Dissenya amb gràcia encara que no siguis dissenyador/a gràfic/a

Dissenyadores i dissenyadors, no us espanteu: continueu essent imprescindibles i hem de recórrer a vosaltres tot sovint! Però les xarxes socials i els continguts digitals (dinàmics, efímers) ens obliguen a ser capaços de generar materials visuals i presentacions amb rapidesa i amb gràcia.

Així que atenció a algunes de les eines i plataformes que tenim a l’abast per facilitar-nos una mica la vida:

  • Canva i genial.ly: plataformes on-line de disseny i presentacions dinàmiques, descarregables en diferents formats i amb multitud de plantilles que ens serviran de base. Versió gratuïta i versió pro amb més utilitats i a preus competitius.
  • Per posar fotos de bona qualitat a les nostres creacions, utilitzem sempre bancs d’imatges i evitem agafar fotos del google -és molt possible que tinguin drets d’autor i estiguem infringint la normativa!-: pixabay, unsplash, shutterstock, istockphoto, freeimages, pexels, etc.
  • I encara una altra eina que tenim a l’abast: bancs de pictogrames i icones per acabar d’arrodonir els nostres dissenys: freepik, picons, flaticon

Amb una mica de pràctica, una dosi inicial de paciència i ganes, podem aconseguir resultats molt dignes per al dia a dia de la nostra comunicació corporativa!