S’enrotlla com una persiana

S’enrotlla com una persiana

Discursos que no s’acaben mai, textos que repeteixen el mateix quatre vegades, explicacions més llargues del que caldria…

Sempre s’ha dit allò de “lo bueno, si breve, dos veces bueno”. I en una societat en què es premia la immediatesa, l’agilitat, les icones per sobre de les paraules i els posts amb caràcters comptats, aquesta dita té més validesa que mai. És important saber resumir, prioritzar, extreure allò més important.

Si ens diuen que hem de fer una conferència d’una hora ens semblarà que és molt i, d’entrada, no sabrem com omplir tota l’estona. Feu la prova: prepareu un tema que us agradi i expliqueu-lo durant una hora davant d’un públic entregat –encara que sigui imaginari-.

I després entomeu el repte de fer-ho en només 3 minuts. Què triareu? Com organitzareu el discurs? Què eliminareu?

Us assegurem que és molt més difícil el segon exercici que el primer!

Us animem a practicar l’art de les poques paraules, una tècnica que ens serà útil en diferents suports i escenaris comunicatius. Que no ens haguem de sentir allò de “s’enrotlla com una persiana” J