Desitjos per al 2021

Desitjos per al 2021

La nostra carta de desitjos “comunicatius” per a aquest 2021:

  • Que el nou any arribi amb un panorama positiu per a tot el sector periodístic i de comunicació. Mitjans valents, informació veraç i contrastada, condicions dignes i una professió posada en valor.
  • Que empreses i administracions tinguin present que la funció dels serveis de Comunicació és comunicar i no pas inventar-se la informació. Els comunicadors no som vidents i no podem saber les novetats de l’empresa abans que en les expliquin o, fins i tot, abans que passin.
  • Que la immediatesa no ens faci perdre la perspectiva de la vida: les xarxes socials ens abdueixen. Tot ha de ser ja, ràpid, immediat, a molts llocs, amb vídeos, amb infografies… Retornem al plaer de reflexionar abans de comunicar. Els fets no es tornen obsolets en 20 segons.
  • Que les noves tecnologies siguin eines al nostre servei i no pas a l’inrevés. Recuperem el plaer de les converses i el mirar-nos als ulls.
  • I sobretot, que la salut ens acompanyi!