Aprenent a teletreballar

Aprenent a teletreballar

Com molts ja sabeu, a CatPress teletreballem molt des del mes de març. Ens hem hagut d’adaptar a nous temps i a noves maneres. Aquell teletreball ocasional que fèiem a vegades ara ens ha estat imposat durant mesos. Al principi ens va enganxar a contrapeu, amb urgències per totes bandes, pors, incerteses i un període d’adaptació que no va ser senzill per a ningú.

Les línies entre l’horari de feina i la vida personal es van desdibuixar. La conciliació de la vida laboral i familiar obligava a fer malabarismes i tant arribaven missatges de matinada com els caps de setmana. Era un moment àlgid de la crisi i ens sentíem en l’obligació d’adaptar-nos als ritmes i a les necessitats dels nostres clients per poder-los donar resposta quan la necessitaven, com sempre hem fet.

Per sort, diuen que el temps ho posa tot a lloc i sembla que així està essent. Totes i tots, com a societat, estem aprenent a racionalitzar el teletreball i a organitzar-nos una mica millor. Sectors com el nostre, que tenim la gran sort de poder treballar la major part del temps des de qualsevol lloc on tinguem connexió a internet, hem de ser capaços de liderar aquesta transformació digital que ha vingut per quedar-se. Un cop passat l’estrès dels primers mesos és hora de fer balanç de tot el que ens aporta de positiu aquesta nova flexibilitat, que és molt!