Storytelling o l’art d’emocionar

Storytelling o l’art d’emocionar

El màrqueting ja no es limita a vendre productes, sinó que ara explica històries. En una era digital i hiperconnectada, el més important no és el producte. El més important és com fem sentir el nostre consumidor i com transmet l’experiència que viu amb nosaltres.

Per això, les campanyes publicitàries actuals no se centren a explicar què és un producte o per a què serveix, sinó que busquen motivar i inspirar el consumidor. Els cotxes ja no són cotxes, són estils de vida. Els perfums ja no són perfums, són eines de seducció.

L’storytelling és l’art d’explicar històries en l’àmbit del màrqueting. Som els conta-contes de la comunicació corporativa. Vestim el producte i el transformem en experiències, sensacions, sentiments… El màrqueting ja no és només màrqueting, és emoció!