Quant val? O quant costa?

Quant val? O quant costa?

Els professionals del màrqueting, la comunicació o la publicitat aporten valor afegit a cada hora que dediquen a executar una feina. Dissenyar les estratègies per a cada empresa o institució és un repte de gran responsabilitat que pot tenir repercussions en el funcionament i resultats de tota la corporació.

L’experiència, el bagatge, la intuïció, l’actitud… són competències que no tenen preu i que aporten un elevat valor la feina dels professionals del nostre sector. Cada feina és tailormade, ajustant-se a les necessitats, característiques i context del client.

En comunicació corporativa no s’hi val la producció industrial ni el treball en cadena. Ha de ser un procés artesanal fet a mida de cada client. I això, evidentment, té un preu, però també garanteix la qualitat del servei. Invertir en comunicació corporativa és invertir en resultats i en futur.

Tags:
,