Posa un copy a la teva vida

Posa un copy a la teva vida

Cada dia es produeixen quantitats ingents de continguts per a xarxes socials, vídeos, webs, butlletins electrònics, anuncis, catàlegs, díptics, estands… I aquests continguts solen tenir gairebé sempre paraules, un missatge escrit o parlat per transmetre.

Els copy  (sembla que si ho diem en anglès té més valor, oi?) fem això: escrivim textos, els adaptem al públic a qui van adreçats, els enfoquem a un objectiu (de promoció, de venda, de posicionament…) i intentem transmetre el missatge de la millor manera possible.

Et sembla fàcil? Doncs prova, per exemple, a fer els textos d’una web d’un restaurant inspirant-te en les diferents parts d’un vaixell; a escriure un article d’opinió que anirà signat pel CEO d’una gran empresa del tèxtil; o a buscar el to exacte per arribar tant als pares com als fills adolescents.

Si vols triomfar, posa un copy a la teva comunicació de marca!