XXSS. D’una en una, o totes alhora?

XXSS. D’una en una, o totes alhora?

Hem creat una societat tan exigent, que anar corrent d’una banda a l’altra s’ha convertit en la norma en lloc de l’excepció. aquestes presses es traslladen també a la comunicació corporativa, i sovint les xarxes socials són les que en surten més mal parades.

Si tenim eines tecnològiques que ens permeten programar un post a XXSS i replicar-ho a totes les que tenim, per què perdre temps en treballar cada xarxa per separat?

Sembla obvi, oi? Doncs nosaltres us recomanem tot el contrari.

Cada xarxa té el seu propi “llenguatge”.  No ens adrecem al mateix públic des de Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin o TikTok. No els hem de parlar igual, no ens serveixen les mateixes imatges per a totes i no hem de publicar amb la mateixa periodicitat. Així que, tot i que costi una mica més, intentem pensar en cada xarxa amb el seu propi idioma, amb les mencions i etiquetes més adequades. Els seguidors ens ho agrairan i els resultats seran ben diferents!