Alumnes i professors del Lacetània participen a Polònia a la trobada del projecte Erasmus+ sobre exclusió social

març 28, 2018 No Comments by

Dos alumnes i dos professors de l’Institut Lacetània de Manresa han viatjat fins a la ciutat de Lublin, a Polònia, per participar a la trobada transnacional del projecte Erasmus+ “Social Europe 2020: combating social exclusion and poverty in the European Union”. El projecte el coordina el centre manresà i hi participen instituts d’Alemanya, Dinamarca, Grècia, Itàlia i Polònia.

Aquesta ha estat la tercera trobada d’aquest projecte que es va començar a treballar la tardor passada, en una primera trobada que va tenir lloc a Manresa. La segona es va fer el mes de gener a la ciutat alemanya de Göppingen i també van assistir-hi dos alumnes i dos professors de cadascun dels centres participants. La propera trobada se celebrarà a Grècia el proper mes de setembre.

El projete “Social Europe 2020: combating social exclusion and poverty in the European Union” s’adreça a alumnes de batxillerat social i humanístic. L’objectiu és analitzar el problema de l’exclusió social a la Unió Europea i les polítiques i accions dels països i les regions implicades per tal de reduir la pobresa i assolir els objectius marcats per la Comissió Europea de cara a l’any 2020.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet