L’ExpoBages 2018 guanyarà nous espais i espera superar els 150 estands

març 21, 2018 No Comments by

Guanyar espais al centre de Manresa i assolir la xifra de 150 estands. Aquest és l’objectiu d’ExpoBages 2018, que se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de maig sumant esforços un any més amb la Fira de l’Ascensió organitzada per la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa. La d’enguany serà la 38ena edició del certamen i la sisena des que va traslladar-se del Palau Firal al centre de la ciutat, convertint-se en un gran esdeveniment popular i ciutadà.

Les previsions per aquest any són que la fira guanyi espais del centre de la ciutat, ocupant carrers que fins ara no havien acollit estands. Tot i que l’eix central continuarà essent el Passeig Pere III, la Plaça Sant Domènec i àrees properes, s’està estudiant la possibilitat d’incorporar-hi noves zones amb l’objectiu de poder atraure més expositors i ampliar l’oferta per als visitants. A la vegada, es continuarà apostant pel Centre Històric, amb la Plaça Major i la Plana de l’Om com a espais de dinamització. Amb tot això, s’espera superar els 150 expositors, la xifra més alta que ha tingut mai ExpoBages, als quals caldrà sumar-hi les parades d’artesans de la Fira de l’Ascensió.

A dos mesos per la Fira, la comercialització d’estands avança a bon ritme i es preveu que ben aviat s’omplin tots els espais disponibles. Paral·lelament, la comissió organitzadora està treballant en l’organització de les diferents propostes culturals, gastronòmiques i d’oci que acompanyaran l’ExpoBages d’enguany.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet