L’ExpoBages-Ascensió 2018 se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de maig

febr. 19, 2018 No Comments by

ExpoBages-Ascensió tornarà a omplir els carrers de Manresa els dies 18, 19 i 20 de maig del 2018. A poc més de tres mesos per a la fira, ja s’ha obert el període de contractació d’estands, que novament es distribuïran per diferents espais del centre de la ciutat en el que ha demostrat ser una aposta encertada i amb una gran capacitat d’atracció de públic. I és que la suma d’esforços entre l’ExpoBages, la principal fira multisectorial de la Catalunya Central, i la fira de l’Ascensió, fan de Manresa un important pol d’atracció comercial durant aquest cap de setmana de primavera.

La comissió organitzadora d’ExpoBages ja està treballant per definir les propostes que acompanyaran aquesta nova edició de la Fira. La voluntat és la d’acompanyar l’esdeveniment comercial amb propostes culturals, gastronòmiques i d’oci que facin de la visita a la fira una gran experiència global i omplin Manresa de festa durant els tres dies de fira.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet