El Wedding Experience torna aquest cap de setmana al Palau Firal amb 43 expositors i una cerimònia nupcial en directe

nov. 23, 2017 No Comments by

El Wedding Experience Catalunya Central tornarà aquest cap de setmana al Palau Firal de Manresa exposant diferents propostes per a l’organització de cerimònies nupcials. Hi seran presents un total de 43 expositors que van des dels dissenyadors de moda fins a floristeries, músics, restaurants o fotògrafs. Per segon any consecutiu, els visitants podran assistir a una cerimònia nupcial en directe amb tots els elements que la composen: nuvis, convidats, música i fins i tot un sopar-degustació a càrrec de diferents restaurants del territori. Per aquest motiu, la fira estarà oberta fins a les 11 de la nit el dissabte. La cerimònia nupcial es repetirà diumenge a les 6 de la tarda, aquesta vegada sense sopar. Totes les activitats estaran animades pel manresà Jordi Callau.

Una fira d’experiències

El plantejament de Wedding Experience facilita que els visitants puguin conèixer les diferents propostes que s’hi exposen d’una manera molt vivencial. I és que durant tot el cap de setmana hi tindran lloc diferents activitats com desfilades de moda, demostracions de maquillatge o actuacions de balls de saló. L’any passat, la fira va rebre prop de 1.600 visitants.

Els horaris d’obertura del Wedding Experience són d’11 a 14 hores, tant dissabte com diumenge. A la tarda, l’horari de dissabte és de 16.30 a 23 hores, mentre que diumenge és de 16.30 a 20 hores. L’entrada és gratuïta.

L’agenda de la fira

L’horari de les activitats paral·leles és el següent:

DISSABTE 25 DE NOVEMBRE

  • Durant tot el dia, retocs de maquillatge a l’estand de MakeUp Experience.
  • A les 13 i a les 17.30 h. Actuació de ball a càrrec de l’escola Swing Manresa.
  • A les 20 h. Cerimònia nupcial amb sopar-degustació, a càrrec de Ben Grillats Teatre.

DIUMENGE 26 DE NOVEMBRE

  • Durant tot el dia, retocs de maquillatge a l’estand de MakeUp Experience.
  • A les 12.30 h. Desfilada nupcial a càrrec d’Assumpta Núvies.

A les 18 h. Cerimònia nupcial a càrrec de Ben Grillats Teatre.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet