Alumnes de la Universitat de Girona coneixen el funcionament de Diesa Restauració

nov. 17, 2017 No Comments by

Alumnes dels graus en Comptabilitat i Finances i en Gestió de Recursos Humans de la Universitat de Girona s’han desplaçat fins a Manresa per conèixer el funcionament de Diesa Restauració, grup empresarial del sector de l’hostaleria amb més d’una quinzena d’establiments a la ciutat. Els estudiants van visitar la seu de l’empresa al polígon Sant Isidre de Sant Fruitós i després van fer un recorregut per alguns dels locals, on van poder veure l’evolució seguida per l’empresa des de l’obertura del primer establiment, ara fa 37 anys, fins a l’actualitat.

La visita tenia per objectiu mostrar als estudiants com funciona una empresa real. Un dels aspectes que va cridar més l’atenció van ser les campanyes de dinamització impulsades per Diesa, entre les que destaca Quin Passeig, que cada estiu omple d’activitat el centre de Manresa.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet