Ecoviure demostra la seva capacitat de fidelització

oct. 29, 2017 No Comments by

La fira Ecoviure ha aconseguit novament tornar a demostrar la seva capacitat d’atraure un públic molt fidel interessat en conèixer les darreres tendències en sostenibilitat. La presència de visitants durant tot el cap de setmana ha estat constant, tan a l’espai firal com a les xerrades, presentacions i tallers que s’ha celebrat de forma paral·lela al propi Palau Firal de Manresa. A la reunió de la comissió organitzadora s’ha fet una valoració positiva d’aquest certamen que ha comptat amb un centenar d’expositors i un espai específic per a set marques que han exposats un total de vint vehicles elèctrics.

El perfil de públic ha estat semblant al d’edicions anteriors, en general, molt entès en tot el referent al producte ecològic,  la construcció i energia sostenible. Una demostració són les 1.600 persones que han pres part a les activitats formatives, incloent el fòrum de l’energia que ha destacat per la qualitat de les presentacions. Trencant la tendència, el públic de famílies amb nens i nenes s’ha reduït.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet