Alumnes i professors d’FP del Lacetània es formen en mecanització a Lisboa

oct. 25, 2017 No Comments by

Dos estudiants del cicle formatiu de grau superior d’Automatització i Robòtica Industrial, acompanyats per tres professors i un membre del Centre de Formació Pràctica, han viatjat fins a Lisboa per participar en una trobada de formació que s’hi ha dut a terme en el marc del projecte MICA, un projecte de col·laboració europeu en l’àmbit industrial en el qual participa el centre manresà. Durant l’estada, alumnes i professors han participat en uns tallers tècnics juntament amb estudiants i docents de cinc països europeus més. També han aprofitat per visitar empreses industrials de la zona amb l’objectiu de conèixer diferents maneres de treballar.

El projecte MICA està adreçat a centres de formació professional, amb l’objectiu de desenvolupar i implementar tallers tècnics relacionats amb la fabricació CNC, automatizació, muntatge, soldadura i sistemes de fabricació flexibles. Dins d’aquest projecte s’organitzen tallers als països dels centres participants d’acord amb les necessitats actuals de les empreses industrials. En el marc del projecte MICA es pretén fomentar la transferència de coneixement i la cooperació entre els instituts de formació professional i les empreses d’arreu d’Europa.

Els centres integrants del projecte MICA són, a més del Lacetània, instituts de formació professional de Portugal, Alemanya, República Txeca, Finlàndia i Polònia. Durant aquest curs, es farà encara un altre taller tècnic a la República Txeca i una trobada final a Finlàndia. El projecte finalitzarà el mes de juny del 2018.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet