El Lacetània comença amb 15 alumnes el nou cicle de grau superior de Manteniment Electrònic en modalitat dual

oct. 19, 2017 No Comments by

15 alumnes han estrenat el nou cicle formatiu de grau superior de Manteniment Electrònic en modalitat dual a l’Institut Lacetània, una nova proposta formativa que s’ofereix en col·laboració amb la UPC de Manresa i diferents empreses del sector electrònic de la comarca. El fet que s’imparteixi en modalitat dual implica que el curs vinent, el segon d’aquests estudis, els alumnes faran una part de la seva formació en empreses i amb un contracte laboral.

El nou cicle de Manteniment Electrònic vol cobrir el buit existent entre els cicles formatius de grau mitjà que ja s’impartien a l’Institut Lacetània i l’oferta de graus de la Universitat Politècnica de Catalunya a Manresa. I és que els alumnes que finalitzin aquest cicle de grau superior podran accedir a dos dels graus que imparteix la UPC convalidant una part important dels crèdits.

Aquest és el quart cicle que l’Institut Lacetània ofereix en modalitat dual. Els altres són els de grau mitjà de Mecanització i d’Instal·lacions de Telecomunicacions i el de grau superior de Mecatrònica. A Catalunya, l’índex d’inserció laboral dels estudiants de Formació Professional és d’un 50%, una xifra que arriba fins al 77% en el cas dels alumnes graduats a l’Institut Lacetània. Concretament, el centre aconsegueix inserir laboralment un 66% dels seus alumnes de grau mitjà i un 88% dels de grau superior. En el cas dels estudiants en modalitat dual, l’índex d’inserció laboral arriba fins al 90% a l’Institut Lacetània, superant la mitjana del 70% en el conjunt de Catalunya.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet