Set destacades marques s’impliquen en la mostra de vehicles elèctrics d’Ecoviure

oct. 18, 2017 No Comments by

Set importants marques i una quinzena de vehicles elèctrics s’exposaran en un espai preferent de la propera edició de la Fira Ecoviure que se celebrarà dissabte i diumenge de la setmana vinent al Palau Firal de Manresa. La presència de cotxes elèctric ha crescut en el decurs de les darreres edicions, fins arribar enguany que s’ha aconseguit la complicitat dels principals concessionaris implantats a la Catalunya Central.

Els concessionaris que han confirmat la seva presència a Ecoviure són Futurauto, que comercialitza Citröen;  Motor Catalunya amb Kia; Sarauto amb Peugeot; Sanfeliu Comercial amb Nissan; Autotransversal amb Renault i Sarsa Bages amb Audi i Volkswagen. Una de les particularitats serà que els visitants interessats podran provar els vehicles. Una activitat paral·lela serà la conferència que pronunciarà dissabte, de 11 a 12 del matí, Robert Martín sobre “El futur del cotxe elèctric”.

Ecoviure és la fira de referència en ecologia i sostenibilitat de la Catalunya Central. L’entrada serà gratuïta i hi haurà un ampli ventall de propostes per apropar a tots els públics les darreres tendències del sector ecològic. L’alimentació hi tindrà un pes destacat amb demostracions gastronòmiques de productes ecològics, tallers (de pa ecològic, herbes aromàtiques, reconeixement de plantes) i degustacions de productes, que es podran fer a través de l’Ecotiquet, una de les novetats d’enguany.

Els visitants a Ecoviure també podran conèixer i experimentar amb el tèxtil sostenible, a partir d’expositors del sector i de tallers de confecció de garlandes de Nadal amb roba reciclada. El dia previ a la inauguració, divendres 27 d’octubre, tindrà lloc una nova edició del Fòrum Energia.  Comptarà amb la participació de la directora de l’Institut Català de l’Energia, Assumpta Farran, que explicarà als assistents en què consisteix el Pacte Nacional per a la Transició Energètica. A més de Farran, participaran a la jornada altres membres de l’administració, així com representants d’empreses energètiques i consultors externs en temes energètics.

A les ponències es parlarà d’energies renovables, territori i eficiència, de la distribució intel·ligent de l’energia, del consum energètic dels edificis, dels comptadors digitals, de la comercialitzadora pública d’energia elèctrica a Barcelona, i de la importància de la comunicació i la divulgació a la societat en temes d’energia, entre d’altres.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet