El CFP organitza una jornada per conèixer les eines de mecanitzat més avançades

oct. 09, 2017 No Comments by

El Centre de Formació Pràctica de Manresa farà el proper 25 d’octubre una jornada per donar a conèixer algunes de les tecnologies i eines de mecanitzat més avançades del moment. Es tracta d’una sessió gratuïta adreçada a tècnics i responsables de departaments de fabricació CNC d’empreses industrials, en la que podran conèixer solucions que els permetran optimitzar costos i temps de producció. La jornada es farà entre les 9 del matí i 2/4 de 2 del migdia a les instal·lacions del CFP al Palau Firal. Per participar-hi, cal fer inscripció prèvia al següent enllaç: http://www.worknc.es/jornada-worknc-cfp-20171025.

La sessió, que compta amb el suport de les empreses especialitzades Vero Software, Haas CNC i Imcar eines de tall, tindrà un format eminentment pràctic en el que els professionals treballaran primer amb el software CAM i la peça programada es mecanitzarà a les màquines del CFP. El CFP compta en l’actualitat amb màquines CNC de darrera generació s’utilitzen tant per a la formació de professionals del sector industrial com per a projectes per a empreses del territori.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet