El meteoròleg Francesc Mauri, ponent de la conferència inaugural d’Ecoviure 2017

set. 29, 2017 No Comments by

El meteoròleg Francesc Mauri serà l’encarregat de pronunciar la conferència inaugural de la fira Ecoviure d’enguany, que se celebrarà els dies 28 i 29 d’octubre al Palau Firal de Manresa. Mauri, home del temps a TV3 i autor del llibre “Stop al canvi climàtic”, parlarà de quines accions individuals es poden emprendre per aturar el canvi climàtic. La conferència tindrà lloc el dissabte 28 d’octubre al matí, a la sala d’actes del Palau Firal, i donarà el tret de sortida a una fira que reunirà empreses de diferents sectors que aposten per un futur més sostenible, des de la mobilitat o l’energia fins a l’alimentació, el tèxtil o la construcció.

Francesc Mauri va néixer el 1966 a Barcelona. Autodidacte en un primer moment, es va llicenciar en Geografia a la Universitat de Barcelona. Va començar a treballar a Catalunya Ràdio l’any 1985 i a Televisió de Catalunya el 1988. Ha treballat també al Grup Flaix i a La Vanguardia. Actualment presenta El Temps a TV3 i a Catalunya Ràdio i és director i presentador del programa MeteoMauri.

Al llibre “Stop al canvi climàtic” Mauri demostra que les nostres actuacions tenen una incidència directa en el canvi climàtic i ofereix consells que poden aplicar-se tant en l’àmbit domèstic com a la feina. Es tracta de mesures relacionades amb l’energia o la mobilitat que contribueixen a millorar l’entorn assegurant un futur més sostenible i, a la vegada, suposen un important estalvi econòmic.

Ecoviure arribarà aquest any a la 19ª edició, convertida en un referent per a ciutadans, professionals i empreses preocupats per la sostenibilitat del planeta. A més poder conèixer les propostes dels diferents expositors, els visitants d’Ecoviure tenen l’oportunitat de participar en un ampli ventall d’activitats paral·leles, des de tallers fins a demostracions, tastos o xerrades.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet