Alumnes de cicles formatius del Lacetània fan pràctiques en empreses italianes en el marc d’un projecte Erasmus Plus

jul. 11, 2017 No Comments by

Seguint la línia d’internacionalització iniciada fa uns anys a l’institut Lacetània, alumnes de cicles formatius del centre fan una estada a Itàlia durant l’estiu en el marc d’un projecte Erasmus Plus. Es tracta d’estudiants d’FP de diferents famílies professionals (electricitat i electrònica, informàtica, manteniment, administració, automoció i mecànica), que faran pràctiques formatives en diferents empreses de la ciutat de Vasto en les quals podran aplicar els coneixements adquirits a l’institut i ampliar-los amb els nous que assoliran a través d’aquest programa.

La llengua vehicular durant l’estada serà l’anglès. Des de l’institut manresà es valora molt positivament aquesta experiència, que permet als alumnes desenvolupar activitats de formació de gran valor afegit, a més d’endinsar-se en la cultura d’un nou país i créixer tant a nivell personal com professional.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet