La Cambra celebra un comitè executiu itinerant a Lledoners per conèixer els tallers d’inserció laboral

maig 29, 2017 No Comments by

La Cambra de Comerç de Manresa ha celebrat una reunió itinerant del seu comitè executiu al Centre Penitenciari Lledoners, amb l’objectiu de conèixer les activitats que s’hi duen a terme per a la reinserció laboral dels seus interns. Durant la visita, la Cambra s’ha reunit amb responsables del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), l’empresa pública del Departament de Justícia que té per objectiu facilitar als presos noves oportunitats laborals a partir de la formació en oficis i el treball productiu.

Des de la Cambra hi ha la voluntat de col·laborar amb el CIRE per tal de donar a conèixer entre les empreses del territori les possibilitats de treballar amb els seus tallers. En aquests tallers, empreses de tots els sectors encarreguen productes i serveis, contribuint així a la reinserció d’un col·lectiu en risc d’exclusió social, com és el penitenciari, i assumint criteris de responsabilitat social corporativa.

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet