Departament d’Ensenyament i Kibuc reconeixen dos alumnes de l’EASD d’Olot per les seves propostes fotogràfiques

maig 19, 2017 No Comments by

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat i Kibuc han lliurat fa pocs dies a Barcelona un total de deu premis a alumnes de set centres d’art i disseny de Catalunya per les seves propostes en el marc del projecte “Talent creatiu i empresa”. Dos dels reconeixements han estat per a alumnes de l’EASD d’Olot. Laura Rangil ha estat guanyadora el seu singular treball fotogràfic “Kibuc Ringo”. També en l’apartat de fotografia l’alumna Elm Múrcia ha rebut una menció.

Un dels valors d’aquesta iniciativa de la Generalitat és que els projectes que hagin estat reconeguts tenen la possibilitat que Kibuc els acabi implementant, ja sigui en forma de producte, de contingut promocional, aparadorisme o interiorisme.

La cadena de mobles i complements Kibuc fa anys que està implicada en iniciatives que faciliten que els joves puguin desenvolupar la seva creativitat en l’entorn real de l’empresa.

 

Sobre Kibuc

La marca Kibuc va néixer l’any 1993, inicialment com a central de compres de 18 empreses implantades a Catalunya. Des de llavors l’evolució ha estat constant. L’any 2000 quan va passar a constituir-se com una franquícia, i va apostar d’una manera decidida per un disseny propi, molt d’acord amb el perfil de les tendències i necessitats de les famílies espanyoles. Entre les particularitats de Kibuc hi ha troba el seu ampli equip de dissenyadors que renoven cada temporada el catàleg de la cadena, la personalització de cada projecte i un servei especialitzat de muntatge gratuït i postvenda.

Kibuc ocupa de forma directa i indirecta al voltant de 500 persones. Les comunitats on està més implantada la firma són Catalunya, País Basc, València, Madrid, Galícia, Cantàbria, Aragó, Castella i Lleó, Castella-la Manxa, Comunitat de Múrcia i les Illes Balears.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet