ExpoBages Ascensió ja té plens tots els espais a 15 dies per la seva inauguració

maig 08, 2017 No Comments by

ExpoBages 2017, que se celebrarà els dies 19, 20 i 21 de maig, ja té plens tots els espais disponibles amb prop de 200 estands que es distribuïran pels principals carrers del centre de Manresa. Aquesta és l’edició en què la comercialització dels espais s’ha completat a un ritme més ràpid des que la fira es va traslladar al centre de la ciutat, sumant esforços amb la fira de l’Ascensió. A 15 dies per a la seva inauguració, l’organització treballa per acabar de perfilar els actes paral·lels que ompliran Manresa d’activitat durant tot el cap de setmana.

A ExpoBages 2017 s’hi donaran cita empreses de tots els sectors de dins i fora de la comarca en el que serà un gran aparador comercial i de serveis de la Catalunya Central. La bona resposta dels expositors fins aquest moment fa preveure una ExpoBages amb una gran participació.

L’oferta d’ExpoBages 2017 es completarà amb parades d’artesans per carrers i places del centre, actes festius i populars, entre els quals destacaran els tallers organitzats per Xàldiga, i activitats gastronòmiques i artístiques, entre d’altres.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet