La Cambra posa en marxa un nou curs del programa PICE per inserir joves al mercat laboral

març 07, 2017 No Comments by

La Cambra de Comerç de Manresa posa en marxa un nou curs del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) per inserir joves al mercat laboral. En aquesta ocasió, la Cambra oferirà formació específica per treballar en instal·lacions d’aigua, calefacció i climatització, en un curs que compta amb el suport del Gremi d’Electricitat, Fontaneria i Afins del Bages i el Berguedà. La proposta s’adreça a joves menors de 30 anys que no tinguin feina i inclou la participació en una borsa de treball que es posarà a disposició de les empreses del territori.

El curs tindrà lloc entre el 27 de març i el 26 de maig, en horari de 4 a 8 de la tarda. Constarà de dos blocs: en el primer, es treballaran tècniques d’ocupabilitat i habilitats socials per tal que els participants agafin seguretat i confiança en el contacte amb les empreses. El segon bloc serà de formació específica en aigua, climatització i gas, amb l’objectiu que els joves adquireixin els coneixements bàsics per treballar en la posada en marxa i manteniment d’aquest tipus d’instal·lacions.

Les inscripcions ja són obertes i per fer-les cal adreçar-se a la Cambra, al telèfon 93 872 42 22 o al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet