Bons resultats de l’Institut Lacetània al concurs de programació CodeWars, organitzat per HP

març 07, 2017 No Comments by

Tres alumnes de l’institut Lacetània de Manresa participaran a la fase final de l’Olimpíada d’Informàtica 2017, després d’haver quedat tercers classificats al concurs de programació CodeWars que organitza la multinacional Hewlett-Packard. Sergi Soler, de quart d’ESO, i Marc Aguado i Vlad Dinescu, de primer curs del cicle formatiu de grau mitjà en informàtica, van participar a les proves que van tenir lloc el cap de setmana passat a Sant Cugat del Vallès, una de les seus del concurs juntament amb Austin, Palo Alto i Roseville, als Estats Units, Bangalore, a l’Índia, Taipei, a Taiwan, i Newcastle, al Regne Unit.

CodeWars és un concurs de programació d’ordinadors d’àmbit mundial adreçat a alumnes d’educació secundària. L’equip del Lacetània va competir amb altres equips de centres públics i privats d’arreu de Catalunya. La participació en les proves ha suposat una important feina de preparació per part de tots els alumnes. En aquest sentit, l’actuació de l’equip del Lacetània va combinar excel·lència i capacitat d’esforç, aconseguint sumar un nombre molt meritori de punts.

L’institut Lacetània valora molt positivament la participació dels seus alumnes en aquest tipus d’esdeveniments ja que augmenta la seva motivació pels continguts treballats a classe i els permet conèixer i intercanviar experiències amb estudiants d’altres zones de Catalunya i l’estat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet