L’ús i abús de les pantalles centrarà la conferència final de Cuida’t 2017

febr. 24, 2017 No Comments by

Cuida’t 2017 es tancarà parlant de tecnologia i, més concretament, d’on acaba el bon ús de les pantalles i en comença l’abús. Aquest serà el tema de la conferència de cloenda que tindrà lloc el diumenge 12 de març, a les 7 de la tarda, a la sala d’actes del Palau Firal. El ponent serà el manresà Albert Bover, llicenciat en psicologia per la Universitat de Barcelona, educador social, màster en ecologia emocional i en psicopatologia clínica, formador i facilitador en escoles de pares i en grups de creixement personal.

La conferència d’Albert Bover tancarà un cap de setmana ple d’activitats al voltant de diferents teràpies naturals com la medicina xinesa, el ioga o la meditació. L’objectiu de la fira és convertir-se en un punt de trobada de professionals i persones interessades en aquest tipus de teràpies, cada vegada més presents com a complement de la medicina tradicional.

Cuida’t 2017 tindrà lloc els dies 11 i 12 de març al Palau Firal de Manresa, amb entrada gratuïta i un ampli ventall de propostes per a tots els públics entre les quals hi ha tallers, xerrades o demostracions diverses.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet