Cuida’t donarà a conèixer la feina d’associacions sense ànim de lucre que treballen en l’àmbit de la salut

febr. 17, 2017 No Comments by

La feina de les associacions sense ànim de lucre que lluiten contra diferents malalties i donen suport als pacients i familiars tindrà una presència destacada en la propera edició de la fira Cuida’t, que se celebrarà a Manresa els dies 11 i 12 de març. L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Bages, l’Associació Grup d’Esclerosi Múltiple del Bages, Activament (de lluita contra les malalties mentals), L’Olivera (de lluita contra el càncer), l’Associació de Celíacs de Catalunya i l’Associació d’afectats de fibromiàlgia seran a Cuida’t per donar a conèixer aquestes malalties al públic i explicar els diferents projectes que duen a terme.

També seran a Cuida’t la Fundació Europea de Medicina Tradicional Xinesa, que informarà sobre els diferents cursos i activitats que ofereix, expositors dedicats a la quiropràctica, un tipus de medicina alternativa dedicat al diagnòstic i tractament dels transtorns mecànics del sistema musculoesquelètic, i diferents escoles i centres de teràpies com l’escola Cielo y Tierra dedicada a la medicina xinesa. Molts d’aquests expositors oferiran als visitants la possibilitat d’experimentar amb aquestes teràpies a partir de tallers o demostracions pràctiques.

A manca de tres setmanes per la fira i amb les inscripcions de nous expositors encara obertes, l’organització de Cuida’t espera igualar la xifra d’expositors de l’edició passada, que va ser de 68. Pel que fa als visitants, es calcula que prop de 8.000 persones van visitar-la en l’edició 2016.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet