Una trentena de cursos adreçats al sector industrial, a l’oferta formativa del CFP per aquest semestre

febr. 10, 2017 No Comments by

El Centre de Formació Pràctica ofereix, fins el proper mes de juny, una trentena de cursos adreçats a professionals, aturats o en actiu, del sector industrial de la comarca. La proposta formativa del CFP per aquest semestre, que ja es va iniciar amb diferents propostes de formació ocupacional per a persones a l’atur, acaba de completar-se amb els cursos de formació d’oferta, gratuïts per a professionals en actiu, i de demanda, una formació altament especialitzada per donar resposta a les necessitats de les empreses del territori.

La formació de demanda inclou propostes tant per a professionals de l’àmbit tècnic com per a directius d’empreses industrials. En l’àmbit tècnic, cal destacar la incorporació del nou centre de mecanitzat de 5 eixos Haas que el CFP va adquirir el passat mes de setembre i que permet oferir formació en les tècniques més avaçades de fabricació mecànica. En l’àmbit directiu, enguany el CFP tornarà a oferir el Programa Líders, una proposta per professionalitzar i potenciar el lideratge dels encarregats de producció.

Els primers cursos s’iniciaran aquest mes de febrer i les inscripcions ja són obertes. Per a més informació, es pot consultar el web www.cfp.cat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet