La Cambra programa un curs de màrqueting internacional per inserir aturats en empreses del sector del metall

febr. 08, 2017 No Comments by

La Cambra de Comerç de Manresa oferirà durant el proper mes de març un curs gratuït de formació en màrqueting internacional adreçat a persones en situació d’atur. L’objectiu del curs és afavorir la inserció laboral d’aquestes persones en empreses industrials del sector del metall. La proposta forma part del projecte Ocupació a la indústria local, impulsat per la Diputació de Barcelona amb el suport de l’Ajuntament de Manresa.

“Màrqueting, comunicació i eines digitals en el comerç internacional” és el títol del curs que, al llarg de 125 hores lectives, introduirà els participants en els principals aspectes relacionats amb la comunicació i el màrqueting que cal conèixer per treballar en una empresa amb activitat exportadora: sistemes d’informació, posicionament a internet, imatge corporativa, xarxes socials, comerç electrònic, negociació i compravenda internacionals, etc. El curs està pensat perquè persones amb perfil administratiu puguin adquirir els coneixements necessaris per incorporar-se al departament de màrqueting d’una empresa internacional.

Tots els participants al curs formaran part d’una borsa de treball que la Cambra posarà a disposició de les empreses del territori que necessitin incorporar professionals. Des de l’organització també s’impusaran accions per afavorir el contacte entre els participants i les empreses a través de visites o experiències professionals.

L’horari del curs serà de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia, entre el 6 de març i el 7 d’abril. Les inscripcions són obertes i les places limitades. Per a més informació, cal contactar amb la Cambra al telèfon 93 872 42 22 o per correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet