Es convoca un concurs per a la creació de la imatge d’ExpoBages Ascensió 2017

febr. 08, 2017 No Comments by

La comissió organitzadora d’ExpoBages Ascensió ha convocat un concurs per escollir la imatge gràfica d’aquesta i properes edicions de la fira. La convocatòria és oberta fins el dia 3 de març, amb un premi de 500 € per a l’autor de la proposta guanyadora, que es donarà a conèixer el dia 9 de març. Les bases del concurs, que es poden consultar al web www.firamanresa.com, demanen que l’original es presenti en format digital jpg, amb una mida A3 i una resolució de 300 píxels per polzada.

El jurat del concurs estarà format pels membres de la comissió organitzadora d’ExpoBages, en la qual hi ha representants de diferents institucions públiques, organitzacions empresarials i comercials i tècnics que participen en l’organització de la fira. A l’hora de valorar les propostes, es tindrà en compte l’originalitat i la força comunicativa i artística del cartell.

L’ExpoBages Ascensió d’enguany tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de maig. Tot i que la temàtica del cartell és oberta a la creativitat, des de l’organització es demana que es tinguin en compte aquells trets que identifiquen la fira, una mostra multisectorial, amb seu a Manresa i amb una important trajectòria històrica.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet