Castellbell i el Vilar inicia les obres de remodelació de les piscines municipals

febr. 08, 2017 No Comments by

Aquest dimarts l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar començarà les obres de remodelació de les piscines municipals. Es preveu que els treballs tinguin una durada de dotze setmanes i les noves instal·lacions estiguin a punt coincidint amb la temporada d’estiu. Les obres consisteixen en la remodelació integral dels vasos de les dues piscines per adaptar-los a la normativa actual i l’adequació de l’espai de zona verda i enllumenat de la instal·lació. La piscina gran, de 25 x 12,5 metres, comptarà amb un sistema hidràulic totalment nou, la fondària es corregirà i passarà a tenir un màxim de tres metres. Pel que fa a la piscina mitjana, també es renovarà completament amb un espai nou per als infants. Els nous vasos permetran un estalvi notable d’aigua i es compliran les normatives de seguretat i eficiència actuals.

 

Finançament de la Diputació de Barcelona

El projecte, licitat a finals d’any, compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona i ha estat adjudicat a l’empresa Constructora Cardoner S.A. amb un pressupost de 415.000 euros. El projecte també preveu adequar un espai per emmagatzemar productes de tractament, neteja i desinfecció, la construcció d’una rampa amb baranes i la instal·lació d’un elevador hidràulic.

 

Obra necessària

Les actuals instal·lacions de les piscines municipals, que es van estrenar l’any 1982, havien quedat obsoletes els darrers anys. Fins ara només s’havien renovat els vestidors en una actuació de fa dos estius.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet