La fira Cuida’t de teràpies naturals se celebrarà els dies 11 i 12 de març

febr. 02, 2017 No Comments by

Els dies 11 i 12 de març el Palau Firal de Manresa acollirà una nova edició de Cuida’t, la fira de teràpies naturals de la Catalunya Central que enguany arriba a la setena edició. La mostra, que reuneix empreses, professionals i persones interessades en el benestar i la salut naturals, s’ha consolidat com un punt de trobada al voltant d’aquest tipus de teràpies cada vegada més presents a la nostra societat.

Com en les anteriors edicions, l’organització de Cuida’t posa especial atenció en la qualitat i el rigor científic de les propostes que s’hi mostren, així com en la part més divulgativa de les teràpies naturals. D’aquesta manera, durant els dos dies de la fira els visitants podran participar en diferents tipus d’activitats paral·leles com xerrades, tallers o demostracions pràctiques.

L’any passat, la fira va tenir una important afluència de públic, amb prop de 8.000 visitants i la presència de 68 expositors. El creixement de Cuida’t ha anat en paral·lel al del sector de les teràpies naturals, moltes de les quals són avui utilitzades també per la medicina tradicional per complementar certs tractaments. Bona part d’aquestes teràpies treballen per proporcionar pau, energia, tranquil·litat, equilibri i relaxació, afavorint la curació tant anímica com física.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet