Sant Vicenç de Castellet arranja sis habitatges per a persones grans aquest gener

gen. 30, 2017 No Comments by

Durant aquest mes de gener l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha arranjat sis habitatges de persones grans del municipi. En el marc del programa d’Arranjament d’Habitatges de la Diputació de Barcelona, s’han dut a terme petites obres que faciliten el dia a dia de les persones d’edat avançada que en la majoria de casos viuen soles i afronten situacions de fragilitat. Les obres han consistit en la substitució de les banyeres per plats de dutxa, la col·locació de subjeccions i altres ajudes tècniques. El programa té l’objectiu de millorar les condicions d’accessibilitat, seguretat, higiene, habitabilitat i eficiència energètica dels habitatges en què s’intervé.

 

Sense cost per als usuaris

Des de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet s’ha coordinat el projecte, finançat en un 80% per la Diputació i el 20% restant pel propi consistori. Els usuaris de Serveis Socials poden accedir a aquest servei sense cost. Sant Vicenç de Castellet està pendent de poder actuar en tres habitatges més durant els propers mesos.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet