El Forn i Inllobsa, guanyadors del 49è Concurs d’Aparadors de Nadal de la Cambra

des. 22, 2016 No Comments by

El Forn i Inllobsa s’han proclamat guanyadors del Concurs d’Aparadors de Nadal de la Cambra. El Forn, un establiment ubicat al carrer del Cós, ho ha fet en la categoria de premi del jurat, que també ha premiat, en segon i tercer lloc, La Poma d’Eva i Electrodomèstics Màrquez. Inllobsa ha estat el guanyador del premi del públic. El segon i tercer premi d’aquesta categoria han estat per a Nins i Electrodomèstics Màrquez. Es tracta del cinquè any en què el públic ha pogut participar al concurs mitjançant una votació popular. Els premis són de 250 euros per al guanyador en la categoria del jurat, 150 per al guanyador en la categoria del públic, i 50 euros per a la resta dels premiats.

 

El Concurs d’Aparadors de Nadal de la Cambra ha arribat enguany a la seva 49ena edició gaudint d’una molt bona acollida per part del comerç manresà. En total, hi han participat 28 establiments de la ciutat, la xifra més alta dels darrers anys. Davant d’això, la Cambra ja es prepara per fer un salt endavant de cara a l’edició de l’any vinent, que serà la cinquantena.

 

Els comerços que han participat al concurs són els següents: Fet x a tu, El Forn, El Cigne I i II, Forn de Cabrianes (amb 3 establiments, el de la Muralla del Carme, La Lionesa i el del carrer Alcalde Armengou), Vital Immobles, Electrodomèstics Màrquez, Vins Alsina, Inllobsa, Perruqueria El Serrell, Personal i Intransferible, Teatre Els Carlins, Elde, We love cooking, La Creadora (amb 2 establiments, el del carrer Casanova i el del Passeig), Setè cel, Pas a pas, Les sabatilles vermelles, Ikks, Tot habitatge, La poma d’Eva, Nins, Mengem Bages (amb 2 establiments, el del carrer del Bruc i el de la carretera del Pont de Vilomara) i Sobrerroca.

 

El Concurs d’Aparadors de Nadal és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Manresa que compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i la UBIC. El seu principal objectiu és dinamitzar i promoure la qualitat del comerç de la ciutat, en unes dates especialment importants per al sector.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet