CFP i institut Lacetània reben 30.000 euros de la Fundació Haas per formar alumnes en control numèric

des. 15, 2016 No Comments by

El Centre de Formació Pràctica i l’institut Lacetània de Manresa han rebut 30.000 euros de la Fundació Haas per a la formació de professionals en l’àmbit del control numèric. Ambdues institucions, que treballen de manera coordinada, han estat destinatàries d’una de les beques Haas que la multinacional nordamericana ha concedit a diferents centres educatius catalans. Concretament, el CFP ha rebut 19.500 euros i l’institut 10.500, que es destinaran a les matrícules d’alumnes que cursin estudis de control numèric.

El Centre de Formació Pràctica va esdevenir el passat mes de setembre el primer centre de formació tècnica Haas (HTEC) del país, un projecte que el converteix en referent formatiu en l’àmbit de la fabricació mecànica. El CFP ha ampliat el seu equipament, dotant-se de la maquinària més avançada, fet que li permet oferir a les empreses del territori formació i serveis altament especialitzats en fabricació mecànica.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet