Últims dies per participar al concurs “Com felicites les festes de Nadal?”, organitzat pel CNL Montserrat i Diesa

des. 14, 2016 No Comments by

El concurs de frases de felicitació de Nadal organitzat pel Centre de Normalització Lingüística Montserrat i Diesa Restauració encara la seva recta final. Les persones que vulguin participar-hi tenen temps fins aquest divendres per portar la seva butlleta al restaurant Maïami o bé enviar-la per correu electrònic a comunicacio@menjaribeure.net. La butlleta es pot descarregar del web del CNL Montserrat (http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlmontserrat/) i de les pàgines de Facebook del CNL Montserrat i de Menjar i beure a Manresa.

A l’hora de valorar les propostes, el jurat tindrà en compte l’originalitat de la frase i la seva correcció lingüística. Entre tots els participants seleccionats se sortejaran tres menús per a dues persones al restaurant Maïami i tres experiències de relax a Temps d’Spa. El lliurament de premis tindrà lloc el dia 21 de desembre a la 1 del migdia al restaurant Maïami.

L’objectiu d’aquest concurs és promoure l’ús de la llengua catalana mitjançant vocabulari i frases de Nadal, a partir d’una activitat lúdica i cultural.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet