Jornada al CFP per donar a conèixer una eina informàtica aplicable als sectors de l’automoció i aeronàutic

nov. 18, 2016 No Comments by

El Centre de Formació Pràctica acollirà dijous de la setmana vinent, dia 24 de novembre, una jornada de demostració d’una nova eina informàtica adreçada als sectors de l’automoció i aeronàutic. Es tracta de PartXplore, un programari visualitzador CAD en 3 dimensions, desenvolupat per l’empresa Vero Software. La jornada és gratuïta i es farà de 9 del matí a 1 del migdia.

PartXplore és una eina que permet construir prototips virtuals, conjunts o maquetes en 3D a partir de fitxers de diferents programes. Es tracta d’una programa que permet als professionals guanyar temps i efectivitat en el desenvolupament dels seus projectes i compartir-los amb diferents col·laboradors.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet