Balanç positiu del nou format del Wedding Experience Catalunya Central, que va rebre prop de 1.600 visitants

nov. 17, 2016 No Comments by

El nou format de la fira de nuvis de la Catalunya Central, que enguany adoptava el nom de Wedding Experience Catalunya Central, ha deixat molt bon sabor de boca entre expositors i visitants. Prop de 1.600 persones procedents del Bages i comarques veïnes van passar durant tot el cap de setmana per una mostra que va reunir tots els serveis necessaris per a l’organització d’un casament. Des de la moda nupcial fins al càtering, passant per la música, la fotografia o la decoració floral, el Wedding Experience Catalunya Central va esdevir un fidel reflex de les darreres tendències en aquest tipus de celebracions.

Entre les activitats que van tenir més bona acollida destaquen la pasarel·la de moda nupcial, l’escenificació d’un casament per part d’un grup d’actors de teatre, les demostracions de balls de saló, les actuacions musicals i l’espectacle piromusical. Un dels plats forts de la fira va ser el sopar degustació que es va servir dissabte al vespre, elaborat pels restaurants Mas de la Sala, Mirador de Montserrat i To+, del que van gaudir unes 180 persones.

Les persones que van visitar la fira van poder participar en diferents sortejos organitzats pels expositors. Els premis sortejats van ser una nit a la suite de casa Periques, que va guanyar Joan Campderrós Alsina, i un àpat al restaurant Tradició del grup To+ a Palà de Torroella, que es va endur Meritxell Serrano Ortiz. En el marc de la fira, es va organitzar un concurs de parament de taules, que va guanyar l’empresa Duesesses, de Sandra Sòria.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet