47 expositors i una quinzena d’activitats paral·leles, aquest cap de setmana a Wedding Experience Catalunya Central

nov. 09, 2016 No Comments by

Wedding Experience Catalunya Central, que se celebrarà aquest proper cap de setmana al Palau Firal de Manresa, ja té a punt la seva proposta, que permetrà experimentar en primera persona els diferents productes i serveis associats a l’organització de casaments i grans esdeveniments. El plantejament d’aquesta edició de la fira fa èmfasi en la part més vivencial, d’acord amb les darreres tendències del món firal, i oferirà un ampli ventall d’activitats per tal que els visitants puguin conèixer, tocar, tastar i veure tot allò relacionat amb la seva celebració. En total, hi seran presents 47 expositors de sectors diversos com la moda, el càtering, la fotografia, la música o la decoració floral.

El plat fort de Wedding Experience Catalunya Central serà l’escenificació d’un casament dissabte al vespre, amb cerimònia nupcial i sopar degustació servit pels restaurants Ca la Raquel, Mas de la Sala, Mirador de Montserrat i To+. Un casament on no hi faltarà res, des de les actuacions musicals fins a un piromusical, que tindrà lloc a 2/4 d’11 de la nit a l’exterior del Palau Firal.

Entre les activitats paral·leles que s’han organitzat durant tot el cap de setmana hi ha una exposició de pentinats de núvia dels alumnes de l’institut Guillem Catà, demostracions de ball amb parella a càrrec de l’escola Swing Manresa i animació a càrrec de Jordi Callau. A més, dissabte al matí i migdia hi haurà un taller sobre decorar amb lletres de flors i l’actuació musical del grup Swite Duo. A la tarda, el grup Ben Grillats Teatre farà una performance titulada “El Casament”, que es repetirà diumenge a la tarda.

Les parelles que visitin la fira dissabte a la tarda podran assistir a dues xerrades: en la primera, titulada “El vestit ideal”, s’explicaran les tendències de la temporada i es donaran consells per escollir el vestit i l’estilisme per al gran dia. En la segona, es parlarà de la importància del fi de festa. Diumenge al migdia hi haurà la desfilada nupcial a càrrec de la firma Assumpta Núvies, que enguany celebra el seu 25è aniversari, amb perruqueria de Carol Bruguera i maquillatge de Quenna. Abans i després de la pasarel·la, hi haurà l’actuació del saxofonista Rudy.

Wedding Experience Catalunya Central estarà obert dissabte d’11 del matí a 2 del migdia i de 16.30 de la tarda a 11 de la nit, i diumenge d’11 del matí a 2 del migdia i de 16.30 de la tarda a 8 del vespre. L’entrada és gratuïta.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet