Alumnes del Lacetània visiten Sòria seguint les passes de Bécquer i Machado

nov. 04, 2016 No Comments by

Alumnes de segon de batxillerat de l’institut Lacetània de Manresa han viatjat fins a Sòria tot seguint les passes de Gustavo Adolfo Bécquer i Antonio Machado. La sortida, habitual per als alumnes de literatura castellana d’aquest curs, ha suposat per a ells una immersió en els paisatges que van inspirar l’obra d’aquests dos autors. Així, el viatge els ha portat fins a les províncies de Saragossa, Burgos i, sobretot, Sòria, on han pogut gaudir d’impressionants ambients naturals com al Moncayo i la Laguna Negra i conèixer elements històrics i artístics com el monestir de Veruela, Burgo de Osma o Numància.

Els alumnes han estat acompanyats per professors i experts en diferents àmbits de la cultura, que els han traslladat els seus coneixements sobre els escriptors per tal que els nois i noies poguessin identificar-se amb els seus pensaments i entendre millor la seva obra. La sortida ha estat tot un èxit de participació i ha permès apropar els alumnes a l’obra literària de Bécquer i Machado des d’un punt de vista vivencial i molt proper.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet