La renovada fira de nuvis es farà els dies 12 i 13 de novembre, sota el nom de Wedding Experience Catalunya Central

oct. 27, 2016 No Comments by

El Palau Firal de Manresa acollirà els propers 12 i 13 de novembre Wedding Experience Catalunya Central, una renovada fira de nuvis que s’adapta a les darreres tendències del món firal amb un innovador format tipus market, sense separació lateral entre els estands i que dóna lloc a espais més oberts, dinàmics i visualment més atractius. Wedding Experience ja té confirmats una quarantena d’expositors dels diversos sectors que intervenen en aquest tipus d’esdeveniments: des de restaurants, empreses de càtering, fotògrafs o floristeries fins a moda nupcial, estètica, viatges, decoració, música i wedding planners.

L’entrada a Wedding Experience serà gratuïta i els visitants, a més de conèixer les propostes dels diferents expositors, podran participar en activitats com tallers, xerrades o actuacions musicals. L’horari de la fira serà d’11 del matí a 2 del migdia i de 2/4 de 5 de la tarda a 11 de la nit dissabte, i fins a les 8 del vespre diumenge.

Sopar-degustació amb cerimònia nupcial en directe

Una de les propostes destacades de Wedding Experience serà un sopar-degustació amb cerimònia nupcial en directe, música i altres activitats, que tindrà lloc el dissabte a partir de 2/4 de 9 del vespre. Aquesta activitat acabarà amb una demostració de castell de focs artificials de baix cost a l’exterior del Palau Firal. Durant tot el cap de setmana, també hi haurà desfilades de moda nupcial, demostracions de ball en parella, una exposició fotogràfica i una exposició de pentinats de núvia, a càrrec d’alumnes de l’institut Guillem Catà.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet