La patronal Cecot reconeix l’empresa de l’Acellec, Campos Estela, en el marc de la Nit de l’Empresari 2016

oct. 19, 2016 No Comments by

L’empresa vallesana Campos Estela, que pertany a l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (Acellec), rebrà aquest dijous un dels premis que es lliuraran en el marc de la Nit de l’Empresari 2016 que organitza la patronal Cecot a Barcelona. Campos Estela serà distingida amb el Reconeixement Caixabank a la PIME Responsable per la seva sensibilitat en la promoció dels hàbits saludables, la defensa del medi ambient i la promoció dels valors educatius entre els infants.

 

Sant Cugat i Rubí

L’empresa Campos Estela, amb oficines a Sant Cugat i la cuina central a Rubí, està especialitzada en àpats i lleure als menjadors escolars. Actualment gestiona l’espai de migdia a diferents escoles de la província de Barcelona, compta amb la certificació ISO 9001 – 2008 i disposa d’un equip amb una àmplia experiència amb nutrició, seguretat alimentària, pedagogia i lleure educatiu. Pel que fa al vessant social, destaquen els projectes de col·laboració amb Càritas en els projectes de menjador socials i els tallers de cuina i seminaris pràctics adreçats a nois i noies en risc social.

 

 

Presència de l’Acellec

El gerent de Campos Estela, Martí Garcia, es membre actual de la junta directiva de l’Acellec. L’associació comptarà amb una àmplia representació a la Nit de l’Empresari, que se celebrarà a l’Auditori de Barcelona, encapçalada pel president Pere Mulero i els vicepresidents Oriol Carbonell i Jesús Poza. Aquest 2016 l’entitat celebra el 15è aniversari de la fundació de l’associació essent la patronal de referència en el món del lleure educatiu i la cultura de proximitat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet