Sant Vicenç de Castellet té cobertura de fibra òptica a partir d’aquesta setmana

oct. 14, 2016 No Comments by

Sant Vicenç de Castellet disposa de cobertura de fibra òptica a partir d’aquesta setmana. Fins ara els usuaris i empreses amb accés a internet ho feien amb connexions d’adsl. Una vegada l’Ajuntament ha aprovat el pla de desplegament, presentat per l’empresa local Castellet Fibra, han començat els treballs de cablejat. L’empresa, que ha obert un local d’atenció al públic al carrer Castellet número 15 i ha incorporat personal del territori, va començar ahir el cablejat a partir del carrer Gran i té previst oferir el servei de fibra òptica a més d’un miler d’habitatges i locals abans d’acabar l’any. En posteriors fases preveu cobrir tot el municipi i les àrees d’activitat econòmica.

 

Creix l’oferta

En paral·lel, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet estudia el pla de desplegament de fibra òptica presentat per Telefónica perquè els tècnics de l’operadora de telecomunicacions també puguin començar a cablejar tot el nucli. Des de l’Ajuntament es valora positivament que el municipi disposi de cobertura de fibra òptica i diferents operadors ofereixin el seu servei a la ciutadania.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet