L’aula socioeducativa de Sant Vicenç de Castellet estrena curs

oct. 07, 2016 No Comments by

L’aula socioeducativa que promou l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha estrenat el curs 2016-2017 aquesta setmana atenent una trentena d’infants de 28 famílies del municipi. El servei ofereix un espai socioeducatiu que dóna suport, estimula i potencia l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo i compensa les necessitats socioeducatives de les persones ateses mitjançant el treball individualitzat i familiar, el de grup, el treball en xarxa i la comunitat.

 

Reforç de la plantilla

L’Ajuntament potencia el servei aquest curs i ha incorporat la figura d’una nova educadora social a mitja jornada que atén els usuaris i es coordina amb l’educadora social dels Serveis Socials Bàsics. Els nens i nenes d’entre 3 i 12 anys fan ús del servei en dues sessions setmanals de 50 minuts amb grups d’entre quatre i cinc infants.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet