La Fira del Vehicle d’Ocasió creix i augmenta les vendes un 45% aquest cap de setmana al Palau Firal

oct. 04, 2016 No Comments by

Aquest cap de setmana s’ha celebrat amb èxit una nova edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió. El certamen continua creixent i per primera vegada també s’han exposat vehicles a l’exterior del Palau Firal de Manresa. El Grup d’Automoció Bages, que agrupa els principals concessionaris oficials del territori, han posat a la venda més de 200 vehicles, en què destacava una oferta important de turismes i furgonetes. La resposta del públic ha estat molt positiva perquè durant els dos dies de fira s’han venut un total de 58 vehicles, una xifra un 45% superior a la registrada al passat abril.

 

Descompte de 3.000 euros

Una de les persones compradores dels vehicles exposats ha estat obsequiada amb un descompte de 3.000 euros. La fira, ha rebut públic d’arreu de Catalunya, i ha exposat vehicles semi nous, de quilòmetre zero i d’ocasió. El certamen se celebra dos cops l’any, coincidint amb l’inici de la primavera i la tardor.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet