Sant Vicenç de Castellet transforma la Plaça Clavé en una illa de vianants aquest dijous

set. 21, 2016 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet participarà dijous al Dia Mundial Sense Cotxes en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura. La Policia Local transformarà la Plaça Clavé en una gran illa de vianants durant tota la jornada en què hi haurà un circuit d’educació viària per a bicicletes. Al matí hi participaran els escolars de primària de Sant Vicenç de Castellet i a la tarda s’obrirà a tot el públic.

 

Gimcana de la bici

Amb la col·laboració del Casal de Joves El RKÓ, al matí els alumnes de 3r d’ESO del municipi participaran a la gimcana de la bicicleta en què coneixeran els diferents punts d’aparcament per a bicicletes, practicaran la circulació a dues rodes i podran prendre consciència dels beneficis de desplaçar-se amb aquest mitjà de transport. L’activitat també compta amb la col·laboració del Grup de Caminants del CAP i el Club Natació Castellet.

 

L’objectiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura és promoure els hàbits més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. També es posen de relleu els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millores de la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. L’Ajuntament demana que en la mesura del possible la ciutadania deixi el cotxe a casa dijous i provi de desplaçar-se a peu pel municipi.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet