Sant Vicenç de Castellet s’adhereix al Pla d’Igualtat de Gènere del Consell Comarcal del Bages

set. 08, 2016 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet s’ha adherit al Pla d’Igualtat de Gènere del Consell Comarcal del Bages 2016-2020. El consistori seguirà un document que preveu, decideix i planifica les polítiques públiques per avançar cap a una societat més igualitària. El Pla d’Igualtat de Gènere encara la tercera fase i és coordinat des del Servei d’Informació i Atenció a la Dona del Bages (SIAD).  Des de l’any 2016 el document actua per crear consciència entre els ajuntaments d’impulsar polítiques actives en matèria de gènere.

 

Trencar estereotips i rols

La regidoria de la Dona de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet pretén ajudar a trencar estereotips i rols que continuen essent vigents en la societat actual. El document preveu objectius concrets a assolir en la lluita contra la violència masclista, la reorganització dels treballs i usos del temps o en la promoció de la igualtat en educació, cultura o participació de les dones. L’Ajuntament accentuarà el treball transversal de les polítiques de gènere en totes aquelles iniciatives que lideri.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet