La Transenyera de Castellbell i el Vilar esdevé la cursa de muntanya referent l’11 de setembre

set. 08, 2016 No Comments by

En només sis anys la Transenyera de Castellbell i el Vilar ha esdevingut la cursa de muntanya referent de l’11 de setembre a Catalunya. La prova d’aquest diumenge manté el seu poder de convocatòria i fins ara ja suma 200 inscrits en un entorn, el Montserratí, que és un dels seus grans atractius. L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar potencia la cursa de muntanya que manté els dos recorreguts de l’any passat, de 14 i 22 quilòmetres respectivament, i incorpora corriols i espais nous. En aquest sentit, els participants podran trepitjar les pedres del pont romà més antic de Castellbell i el Vilar, que ha estat recuperat darrerament. La cursa és un reclam per al municipi que compta amb un entorn natural excepcional.

 

Corredors d’elit

La Transenyera ha aconseguit fer-se un lloc en el calendari de curses de muntanya català que completen els corredors més competitius del país. El vencedor de l’any passat, José Manuel Granadero, repetirà la seva participació. En categoria femenina, destaca la presència d’Imma Boada. Granadero ha estat diverses vegades campió del món en curses de muntanya per seleccions i Boada acumula podis i nombroses victòries en totes les proves en què participa.

 

Caràcter popular i inscripcions

La prova reforça el seu caràcter popular aquest any amb la col·laboració de nombroses entitats i associacions que aporten el seu granet de sorra a la cursa, organitzada des del col·lectiu Les Guineus i l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar. Diumenge a primera també hora hi haurà una caminada popular de 6 quilòmetres, que passarà pel pont romà, oberta al conjunt de la població. Les inscripcions continuen obertes i es poden fer a través de la pàgina web www.lesguineus.cat

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet