Sant Fruitós de Bages inicia les millores al pati de l’escola Monsenyor Gibert

jul. 28, 2016 No Comments by

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha iniciat aquesta setmana els treballs de millora al pati de l’escola Monsenyor Gibert que estaran a punt coincidint amb l’inici de curs. Els alumnes podran gaudir d’unes instal·lacions amb més bones condicions.

 

Paviment

Els operaris treballen en la renovació del paviment del pati i també la seva ampliació. S’han retirat les parts de paviment vell existents i tot seguit s’incorporarà un nou asfaltat que dotarà l’espai d’una zona pavimentada molt més àmplia i amb més bones condicions. En paral·lel, s’arranjarà el talús de terres que separa el pati i el camp de futbol. L’obra té un pressupost de 23.180 euros i la durada dels treballs serà de tres setmanes aproximadament.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet